tryghedsforsikring

Først lidt historie

Mange tror fejlagtigt, at opvaskemaskinen er en relativ ny opfindelse, men her må Punkt1 i Svendborg skuffe en smule. Sandheden er nemlig, at de første modeller blev skabt tilbage i 1850’erne, hvor kreative folk fandt ud af, at livet kunne bruges til andet end at vaske op.

Man prøvede sig lidt frem, og det pænt store gennembrud blev præsenteret på en verdensudstilling i 1893 i Chicago. Her så man en udgave, opfundet af Josephine Cochrane, som var ked at handes tjenestefolk ofte kom til at behandle kopper og tallerkner lidt for hårdhændet.

I 1920’erne kom de første modeller, der blev tilsluttet vand og afløb, men skulle man stadig selv stå for tørringen. Det blev ændret i 1940’erne hvor tørringselementer blev implementeret i opvaskemaskinerne. Herefter er det gået slag i slag, og i 1970’erne dukkede opvaskemaskiner op som på mange måder lignede de opvaskemaskiner, som vi forhandler i dag.

Punkt1 i Svendborg hjælper dig

Hvis du står og skal bruge en opvaskemaskine, står vi klar i butikken på Ørbækvej 13 i Svendborg. Vi giver grundig vejledning omkring dit køb af opvaskemaskine, og vi har et bredt udvalg af opvaskemaskiner fra mærker som
AEG, Bosch, ASKO, Miele, Siemens, Zanussi, LG, Gorenje og Whirlpool.

Vi vil så gerne sikre os, at du får den rette opvaskemaskine, og dette sker ved at vi sammen får set på det behov I har. Måske er I et ungt par, måske er I en børnefamilie eller måske er du enlig. Behov for opvaskemaskine fra familie til familie er nemlig forskellige.

Der er desuden praktiske forhold, der skal med i betragtning: har du for eksempel en favoritfarve, der skal passe ind i dit køkken? Hvor meget plads har du til opvaskemaskinen, og hvilken energiklasse foretrækker du?

Skylle af ?

Mange familier vælger at skylle tallerkner, bestik, kopper og glas af, inden de sætter det i opvaskemaskinen. Vi i Punkt1 i Svendborg er af en anden opfattelse.

Vi råder altid til at du skraber madrester i skraldespanden, inden du placerer servicen i opvaskemaskinen. Vi fraråder dog at du ligefrem skyller tingene af.

Dette medfører øget vandforbrug, hvilket ikke gavner miljøet og din pengepung. Desuden sætter du opvaskemaskinens indbyggede intelligente sensorsystem ud af spil.

Og hvis du endelig ved, at opvaskemaskinen ikke skal sættes i gang med det første, kan du holde maskinen lukket. Derved tørrer madresterne ikke ind lige med det samme.