Intet er umuligt…

– Vi skal ikke sælge produkter, som folk ikke har behov for.

Ordene stammer fra Finn, som tiltrådte som butiksbestyrer i punkt1i Ringe i april 2011. Finn er vokset op i Ringe, og det er dér han har trådt sine barne- og ungdomssko. Og det er dér han i øvrigt altid har boet. Med andre ord er Finn kendt i Ringe. Finn er et sandt naturmenneske, og han færdes meget i naturen. Desuden er Finn lokalt forankret, hvilket blandt andet afspejles i en aktiv deltagelse i og anerkendelse af det det lokale foreningsliv.

– Jeg blev udlært i Brugsen her ved siden af, og det var en tid jeg var meget glad for. Efter en periode som soldat kom jeg ind i hvidevarebranchen. Først fik jeg ansættelse i Skousen i Svendborg, og efter seks gode år blev jeg ansat i det, der en gang hed Elkøb.

Elkøb skiftede navn til Punkt1 i 2005, og her har jeg så været lige siden, siger Finn der i en periode var butikschef i butikken på Bygmestervej i Ringe, indtil indehaveren valgte at lukke. Heldigvis opstod nye muligheder, og i dagdriver vi altså Punkt1-butikken på Ørbækvej i Svendborg.

For os handler det om, at kunderne føler at de får en god, fair, seriøs og venlig betjening. – Jeg er glad for at kunne tilbyde kunderne min faglige viden, som betyder, at kunden får det rette produkt med hjem. Ofte er kunden ikke selv klar over hvilket behov de har – det handler det om at lytte til kundens behov og derigennem yde en professionel vejledning, så vi finder den rette vare til kunden. Det nytter ikke at vi ikke oversælger. Ingen har noget ud af at vi sælger en avanceret og hypermoderne vaskemaskine til hr. og fru Jensen, hvis de ikke har brug for sådan et vidunder.

Vi skyder ikke gråspurve med kanoner, og kunden skal helt klart fornemme, at vi gør vores ypperste til at kunden får opfyldt et behov – hverken mere eller mindre.

Vi er meget glade for at være en del af det centrale byliv her i Ringe, og det er en fornøjelse at udgøre en part i fællesskabet. Vi har en aktiv handelsstand med masser af gode initiativer og arrangementer, og det er netop herigennem at vi er i stand til at holde på vores trofaste kunder.

Netop den positive indgangsvinkel til tingene er ét af Finns varemærker. Deri ligger også et af hans yndlingsudtryk gemt. – Intet er umuligt, og der er en løsning på langt det meste, også selv om det kan se sort ud. Jeg vælger at se lyst på tingene, og så er det jo heldigt at man er ansat i hvidevarebranchen, siger Finn.